Låssmeden Sven Alexandersson AB

Lediga jobb

Just nu söker vi

 

Medarbetare till vårt kontor/butik

 

Låssmeden Sven Alexandersson AB söker fler medarbetare.

 

Låssmeden Sven Alexandersson AB är en komplett partner inom säkerhet. Vårt fokus är lås, säkerhetssystem och passersystem. Vi jobbar även med smide, elinstallationer och professionell tvättutrustning. Vi är verksamma i Göteborg med omnejd och utgår från vår butik i Gamlestan.
 
Vår verksamhet är i behov av förstärkning och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull medarbetare till vårt kontor/butik.


Rollen hos oss innebär att du kommer att arbeta med ordermottagning, planering av inkommande arbeten, hantering av kontorsmaterial och försörjning, assistera med fakturering och till viss del stötta vår butik/verkstad.
En arbetsdag är mycket varierande och innehåller bla hantering av telefonsamtal och mejl, stödja dina kollegor med olika administrativa behov, tidsplanering och materialplanering av inkommande jobb, kundmottagning i butik och viss tillverkning i verkstad etc.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker en kandidat som har följande kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
  • Tidigare kunskap inom installation/service av lås och säkerhetsprodukter.         
  • Organiserad och noggrann.
  • Förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
  • Goda datakunskaper.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift ser vi som ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad vilket vi såklart vill att du känner dig hemma och bekväm med.
I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett proaktivt säkerhetsföretag. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

 

Ansökan:
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du passar för denna roll, skicka din ansökan med CV och personligt brev till ingmar.alexandersson@lassmeden-sa.se senast 2023-10-31
Vi ser fram emot att välkomna ytterligare en driven kollega till vårt team och fortsätta att leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet.

 

Kontakt:
För frågor eller ytterligare information, kontakta Ingmar 070–7204344.

Ingen fil vald

Ring oss idag: 031 - 337 55 60 

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen!