Elinstallation & energibesparingar

Välkommen till Låssmeden Sven Alexandersson – mer än bara lås. Vi är stolta över att erbjuda elinstallation och olika typer av energibesparingar. Vi ser till att ni inte har ett blinkande lysrör i trappuppgången eller lampor som står och lyser när ingen är där.

Vi genomför alla former av elinstallationer i Göteborg med omnejd. Alla våra elinstallationer utförs av auktoriserade elektriker. Vi kan hjälpa er med alla typer av elinstallationer och ge er råd på hur man kan minska energiförbrukningen utifrån era behov. 
 
Exempel på elinstallationer:
Laddboxar
• Byte armaturer
• Lågenergi
• Styrning tvättmaskiner
• Rörelsevakt
• Ljudstyrning
• Tidsstyrning
• Automatiskt trappljus
• Effektstyrning
• Frekvensstyrning
Oavsett om du behöver ny armatur, tidstyrd ljussättning eller bara några råd och vägledning, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta Johan för att få reda på mer om hur ni kan göra smarta energibesparingar. Johan Larsson på 031-3375560 eller johan.larsson@lassmeden-sa.se

Service & nyinstallation av tvättstugeutrustning

Välkommen till Låssmeden Sven Alexandersson – mer än bara lås. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande service för tvättstugeutrustning, inklusive både nyinstallation och underhåll.
 
Service & Nyinstallation av Tvättstugeutrustning
När det gäller att uppdatera din tvättstuga är det viktigt att göra rätt val. Vårt team av experter vägleder dig genom processen för att säkerställa att du får de bästa maskinerna och tillbehören för dina behov. Vi tar ett helhetsansvar från början till slut, vilket innebär att du kan luta dig tillbaka medan vi tar hand om allt, från planering till installation.
 
Våra Tjänster:
1.      Nyinstallation Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov och budgetkrav när det gäller tvättstugeutrustning. Vårt mål är att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig.
2.     Serviceavtal För att säkerställa att din tvättstuga alltid fungerar smidigt erbjuder vi flexibla serviceavtal för regelbundet underhåll och reparation av de flesta fabrikat.
3.     Säkerhet i Fokus Vi tar säkerheten på allvar. Vår auktoriserade elektriker utför alla elinstallationer enligt standard, vilket garanterar att din tvättstuga är både effektiv och säker.
 
Oavsett om du behöver en ny maskin, service för befintlig utrustning eller bara några råd och vägledning, är vi här för att hjälpa dig.
 
Kontakta Johan redan idag för att få reda på mer och ta det första steget mot en moderniserad och säker tvättstuga! Du når Johan Larsson på 031-3375560 eller johan.larsson@lassmeden-sa.se