Digital Låssmed®

Vi är specialister på digitala låssystem

En Digital Låssmed® kombinerar traditionell yrkeskunskap med hög digital låskompetens och levererar en helhetslösning för fastigheten.

 

Vad är Digital Låssmed®
För att den digitala låstekniken ska komma till sin fulla rätt och utformas optimalt utifrån varje unikt kundbehov, har en kvalitetsstandard tagits fram. Med marknadens högsta kompetens på digitala låssystem har erfarenheter, kundönskemål, arbetsprocesser och driftsättningsrutiner tagits fram och samlats under varumärket Digital Låssmed® – en kvalitetsgaranti för en komplett digital låsleverans av digitala lås- och låssystem med maximal utväxling och största kundnytta.

 

Varför Digital Låssmed®

Digital Låssmed® är en yrkeskunnig låssmed som ser en helhet i digitaliseringen av din flerbostad. Ditt digitala lås- och accessystem levereras enligt en kvalitetssäkrad process, tillsammans med webbplattformen Låsportalen, där all dokumentation-/ nyckel- och behörighetshantering m.m. finns. Med en Digital Låssmed® får du en framtidssäkrad lösning och en partner som finns med hela vägen, även i förvaltningen efteråt. Hos oss hittar du digitala lås från bland annat iLOQ och ASSA PULSE.

 

Välkommen in på vårt webinar om hur en Digital Låssmed® jobbar 

Din fastighet kan få en smart och enkel nyckelhantering.

Ett eget kontrollrum – Låsportalen

Låsportalen är ett komplett webb- och app baserat verktyg som gör det möjligt att ha hela sin lås- och nyckelhantering direkt i fastigheten.

 

Med planritningar, dokument, avtal, behörigheter, beställning och spärr av nycklar, service- och ärendehantering finns allt samlat på ett ställe och t. ex. överlämning till ny styrelsemedlem förenklas betydligt. Projekteringsverktyget i portalen är utan kostnad och ett enkelt sätt att ta fram underlag för låsbehovet! Låsportalen levereras alltid av en Digital Låssmed®.

Kontakta oss - er lokala Digitala Låssmed® i Göteborg

 

Läs mer om konceptet Digital Låssmed®

Eller testa Låsportalen direkt.

Ring oss idag: 031 - 337 55 60 

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen!