Digitala låssystem

Passersystem

Med passagekontroll har du fullständig kontroll över vilka som har tillträde till lokalerna, samt var och under vilka tider detta får ske.

 

Ett PC-baserat system lagrar uppgifterna så att du lätt kan se vem som har varit i lokalerna och vid vilken tidpunkt. I stället för traditionell nyckel har man ett unikt plastkort eller en elektroniskt kodad bricka som lätt kan spärras eller raderas om dessa skulle komma bort.

 

Bokningssystem

Vi installerar idag bokningssystem till bl.a. tvättstugor, hobbylokaler, fritidslokaler, bastu m.m. Man kan ha olika långa passtider på olika bokningsobjekt t.ex. fintvätt och grovtvätt. Man kan också enkelt utnyttja bokningstavlan till andra bokningsobjekt som bastu eller samlingslokal. Man kan låta en dörr som ligger långt från bokningstavlan ingå i bokningssystemet, en sidoingång till tvättstugan eller dörren till torkrummet. Man kan också styra externa funktioner som belysning, fläktar etc. och man får kontroll på vem som är bokad och vad som är bokat.

 

Ett bokningsystem ger er kontroll på bl.a. tvättstugan, hobbylokalen, bastu, övernattning, uthyrning osv. Det hjälper er med kommunikation, passersystem, tvättbokning, porttelefon, energi, larm och lås - sju system i ett. Välj ett system eller flera ihop. Vi erbjuder en helhet som förenklar din nyckelhantering, ökar tillgängligheten och minskar skadegörelse.

 

Trygga boendemiljöer

Systemet rymmer lösningar för en smidig och träffsäker distribution av information, bokningsystem och skapar trygghet för boende och företag genom porttelefoner och larmpaket.

 

Från skalskydd till lägenhet

Vi erbjuder säkerhetssystem för fastigheter som når ända upp på lägenhetsnivå med lås, larm, individuell debitering av vatten och energi.

Dörrautomatik

Vi säljer och installerar:

  • Dörrstängare
  • Dörrautomatik
  • Branddörrstängare
  • Dörruppställning
  • Magnetuppställning
  • Koordinator

Porttelefoner

Porttelefonen hjälper dig att hålla ett öga på porten, samtidigt som den hjälper dina besökare att hitta rätt. Våra porttelefoner är användarvänliga och hållbara. Att de ger din fastighet värde i form av trygghet och estetik gör oss lite extra glada.

 

Uppringning till lägenhet sker via det analoga telenätet, IP-telefoni eller genom en separat trådförbindelse.

 

Porttelefonsystemet kan byggas ut med lösningar för att kommunicera med hyresgäster, bokning av allmänna utrymmen, smidig nyckelhantering, individuell mätning av vatten och energi samt fastighetsboxar.

Brandvarningssystem

Vi kan få dörrar att stänga vid brandlarm. Vi installerar olika brandlarm och vi kan komplettera inbrottslarmet med brandlarm.

Ett brandlarm kan idag göra väldigt många saker. Kontakta oss för projektering och installation.

 

Larm

Passersystem

Med ett kod/kortlås kan man effektivt styra tillträde till olika utrymme utan att behöva dela ut flera nycklar eller göra ingrepp i lås-systemet, och samtidigt få registrering på vem och när tillträde skett

 

El-låsning
Med ett elstyrt lås kopplat till ett kod/kortlås kan man effektivt styra tillträde till olika utrymme utan att behöva dela ut flera nycklar eller göra ingrepp i låssystemet, och samtidigt få registrering på vem och när tillträde skett.

 

Brandvarnar-system
Ett brandvarnarsystem som upptäcker eld och rök på ett så tidigt stadium som möjligt är av största vikt. En minut är väldigt lång tid i detta sammanhang. Anläggningen måste vara korrekt projekterad, installerad och underhållen. Ett väl fungerande serviceavtal är en självklarhet.

 

Inbrottslarm
Vi är certifierade av SBSC och av polisen godkänd larminstallatör Aja 579-2244/1984.

Vi tillhandahåller larmanläggningar för t.ex:
Villa, butik, kontor, fabrik, lägenhet, skola och idrottsanläggningar.

 

Kontakta oss för offert.

 

 

CCTV

Har ni behov av en kameraövervakning oavsett om det är för att förhindra stölder eller något annat ändamål. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi till.

Ring oss idag: 031 - 337 55 60 

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen!